radikaltanke.blogg.se

happy sunday

Publicerad 2013-06-30 09:52:00 i Dagbok,

 
 
Hoppas alla Ni som läser har en härlig söndag. Min har redan börjat bra med hundmys, bebismys, älsklingsmys och brieost frukost. Nu blir det att hoppa i badet och börja göra sej fin för snart tuffar vi iväg till Lycksele sen styr vi mot Jörn. Jag har ett återbesök hos chefsläkaren på Lycksele lasarett. Ska se om mina 36 stygn jag fick sy efter förlossningen har läkt ihop som de ska. Om inte så återstår platikoperationer. Men jag har absolut inga problem, jag är förvånad hur väl jag läkte ihop. Varken jag eller Magnus har något att klaga på ;) 
 
 
Strumpman älskar sina nya leksaker. Han har fått ett flygplan och ett tåg av mamma och pappa. Tåget kan man också bygga med som klossar. Han fick även en speldosa som han verkligen älskade så jag ska köpa en till på onsdag som var ett mjukdjur som spelade musik. Den vi redan köpt var lite tråkigare. Det är så roligt nu när han greppar och kan lyfta sakerna. Han smakar ofta på dem och igår hittade han sina fötter för första gången. Han har legat och viftat på dem länge men igår tog han tag i en liten fossing <3 
 
 

Om

Min profilbild

Hannah Magdalena Pettersson

Har du någonsin träffat en person som du känner in i ditt innersta kommer förändra hela ditt liv? Den tjugofemte augusti 2011 träffade jag den personen. Det var på en sned båt och han kallade mej för den rätta. Den nionde mars 2013 föddes vår son, Jakob. I den här bloggen skriver jag om allt som hände sen, om vardag, om kärlek för stor för att förklara och om lyckan att få ett barn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela