radikaltanke.blogg.se

fredag

Publicerad 2014-11-28 20:06:57 i Dagbok,

 
 
 
 
Idag har jag haft två lektioner i skolan, ett givande betygsamtal med en bra lärare som låter väldigt positiv, köpt två små julklappar och haft ett samtal på Psykmottagningen. Det var overväldigande att prata om sej själv på det sättet, att vara hundra procent ärlig och att blotta sej själv. Stå naken framför någon annan. Vi pratade i en och en halv timme, om jobbiga saker och om bra saker. Hon berättade mer om min diagnos och hur planen ser ut för våra samtal. Hon anser inte att jag behöver några mediciner och det känns skönt, för jag vill inte ta några heller. Men hon ska hjälpa mej att fortsätta utvecklas och visa hur jag kan hantera vissa beteendeimpulser. Det är så märkligt på något sätt. Att höra sej själv prata, att höra det sägas högt. Hon kallade mej stark. Jag vet ju att jag är stark. Men ordet i sej gör mej trött. Jag är trött på att vara stark. 
 
Till middag idag lagade jag fisksoppa och ciabatta med skagenröra. Mhmmmm. Jakob fick pommes som är hans favorit. Han åt så jäkla bra hela förra veckan, som en liten häst. Nu har det varit tillbaka till sådär igen därför gav jag honom ett säkert kort ikväll. Så länge han äter något är jag nöjd, han har haft perioder då han inte äter något alls.. 

Om

Min profilbild

Hannah Magdalena Pettersson

Har du någonsin träffat en person som du känner in i ditt innersta kommer förändra hela ditt liv? Den tjugofemte augusti 2011 träffade jag den personen. Det var på en sned båt och han kallade mej för den rätta. Den nionde mars 2013 föddes vår son, Jakob. I den här bloggen skriver jag om allt som hände sen, om vardag, om kärlek för stor för att förklara och om lyckan att få ett barn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela