radikaltanke.blogg.se

onsdag

Publicerad 2013-10-30 16:02:00 i Dagbok,

 
 
Man får passa på att vara ute då det är fint väder. Bära lite ved och pyssla på. Red min galna häst igår som både brallade och dansade fram, var tvungen att galoppera flera gånger längst vägen för att få honom lugn. Man kan inte tro att han är 20 år, han beter sej som han vore två. Men när han fått jobba ordentligt blir han lika lugn och snäll som vanligt. Träningsvärken idag är inte att leka med. Jag rider för sällan.. Men underlaget har inte direkt varit bra heller. 
 
Magnus födelsedag var mysig. Först fick han frukost på sängen, och paket. Sen var Jonas var här och fikade. Jag bakade tårta och muffins. Sen blev det ytterfilé av nötkött till middag. Och filmmys. Vi funderade på att fara och bowla, men det får bli imorgon istället när mamma kommer hit och kan vara barnvakt. Skulle vara mysigt att få göra nå själva faktiskt. Av mej och Junior fick han en ny mobil, och ett presentkort på massage :) 

Om

Min profilbild

Hannah Magdalena Pettersson

Har du någonsin träffat en person som du känner in i ditt innersta kommer förändra hela ditt liv? Den tjugofemte augusti 2011 träffade jag den personen. Det var på en sned båt och han kallade mej för den rätta. Den nionde mars 2013 föddes vår son, Jakob. I den här bloggen skriver jag om allt som hände sen, om vardag, om kärlek för stor för att förklara och om lyckan att få ett barn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela