radikaltanke.blogg.se

nytt

Publicerad 2013-11-30 14:24:00 i Dagbok,

 
 
 
 
 
Fyndade lite nytt på loppis och i affär när vi var borta. Har också köpt fina hjärtan med belysning från köp och sälj som jag skall hänga upp i Strumpemans rum. Hjärtat som det står Lycka på står också i hans rum med tomtarna han fick av sin farmor. Han är ju vår stora lycka ♥ Köpte en annan lurvig tomte också som står i vardagsrummet. Köpte även två dvder för 10kr styck. Bert och Ensam hemma. Riktig nostalogi :) Vi har också köpt en julklapp till vårt hjärta och jag är så nöjd. Har nå små julklappar klara också, till Magnus syster bland annat. Längtar massor till jul nu ♥ Har också köpt sex pyjamaser i fint skick och massor med småstrumpor till Junior från köp och sälj sidan. Sånt som alltid behövs och han har vuxit ut så mycket. Har beställt lite basic kläder med från HM, måste komma ihåg att hämta ut det paketet idag när vi far på jobbet. Känns så bra att kunna ha mycket bra kläder till honom för en billig peng, att kunna blanda gammalt och nytt. 
 
Jobbet gick verkligen bra igår, det var en kväll jag verkligen behövde. Ingen brutal stress, inga bråk eller eleka spydigheter. Lagom med folk. glada arbetskamrater och ett kul pass i baren. Känns bättre att fara och jobba ikväll när allt flöt på så fint igår även om jag vet att det blir stressigare idag. Fick åka gratis buss in till Lycksele med eftersom kortdragaren inte funkade, flyt :)
 
Idag har jag för en gång skull kunna sova hyffsat länge, sen gick jag en promenad med barnvagnen i solen och lagade lite lunch. Nu ska jag luta mej tillbaka i soffan innan det blir dags att hoppa i badet. 

Om

Min profilbild

Hannah Magdalena Pettersson

Har du någonsin träffat en person som du känner in i ditt innersta kommer förändra hela ditt liv? Den tjugofemte augusti 2011 träffade jag den personen. Det var på en sned båt och han kallade mej för den rätta. Den nionde mars 2013 föddes vår son, Jakob. I den här bloggen skriver jag om allt som hände sen, om vardag, om kärlek för stor för att förklara och om lyckan att få ett barn.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela